Den svære start

Om forkælelse til børn

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er den allerstørste sukkergris, og bland selv-slik er så absolut en favorit (sammen med is… og chokolade… og mere is)
Nåmen nu er det jo knap så godt at proppe ældstearvingen med tilsætningsstoffer fra farverigt slik, så selvom jeg absolut ikke er nogen frelst speltmor, vil jeg til at indføre en ny tradition:
At bage et eller andet lækkert om fredagen, så vi har til fredag aften (Disneysjov) og til kaffen lørdag – to fluer med ét smæk. Og selvom der er sukker i (og smør – men smør forskrækker mig nu ikke), er mængden trods alt begrænset. Og vigtigst af alt – jeg ved hvad barnet – og vi selv – putter i munden; gode økologiske råvarer.

Jeg høstede en del rabarber i haven i mandags, og de skal bruges i morgen til den her:
kagestykke

Mandelbund med rabarberskum. Dog i morgen i en chokoudgave.
Vi fik den hos min søster forrige søndag, og den var simpelthen så lækker.
Opskrift og billede stammer oprindeligt herfra.

Der er desuden den ekstra gevinst ved kage, at det simpelthen er umuligt at indtage de samme mængder sukker som hvis man spiser slik. For mit vedkommende, altså.

Jeg ved selvfølgelig ikke med dig…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den svære start